top of page

Nettcoaching - PT på nett

Med meg som nettcoach får du tilsendt treningsprogram og kostholdsplan som er tilpasset deg, din kropp og din helse. Du står selv ansvarlig for å gjennomføre treningen men har tett og ubegrenset dialog med meg pr. e-post gjennom hele coaching perioden. Jeg vil ukentlig evaluere treningen og fremgangen å gjøre endringer underveis. Du får også muligheten til å få tekniske tilbakemeldinger på teknikk ved å sende inn videoklipp av treningen din.

På samme måte som med fysiske PT-timer tar jeg deg og din tid på høyeste alvor og jeg legger ned MYE tid på å tilpasser og skreddersy treningen og kostholdet til nettopp deg. Hos meg får du ikke ett standard program som bare sendes ut til så mange som mulig - dessverre har mange av mine kunder opplevd dette hos andre nettcoacher tidligere. Hos meg får du ett treningsprogram som er tilpasset deg og dine forutsetninger. Hvordan får jeg tilpasset uten å ha møtt deg? Før ett eventuelt samarbeid med meg vil du få til sendt et omfattende spørreskjema som gir meg ett godt grunnlag for å skreddersy treningen og kostholdet ditt. Videre i samarbeidet vil jeg tilpasse treningen i forhold til søvn, opplevd stress, gjøremål, arbeidsmengde etc. For at du skal få maksimale resultater er det viktig at jeg som coach tilpasser i forhold til ovennevnte faktorer. I treningsprogrammet ditt får du detaljert informasjon om hvilken øvelser du skal gjøre, hvorfor og hvordan, jeg noterer inn nøyaktig vekt du skal løfte, sett og reps du skal gjennomføre.

Med meg som din nettcoach ligger alt tilrette for at du skal få maksimale resultater på en effektiv, smart og bærekraftig måte. 

Kort oppsummering: 
- Nettcoaching er like effektivt som PT-timer. 
- Kan gjennomføres hvor som helst i landet.

- Tjenesten passer for alle og har ingen bindingstid.
- Rimelige pris. 

bottom of page