top of page

Personlig trening - fysisk tilstedeværelse

Som personlig trener tilbyr jeg treningspakker eller månedlige løsninger som gir resultater. Før et eventuelt samarbeid finner sted, vil jeg grundig sette meg inn i hvem du er, dine mål, ønsker, trenings erfaring, begrensninger m.m. Utifra denne informasjonen vil vi sammen utarbeide et tilbud på en løsning som vil passe deg og dine behov best. Jeg er seriøs i mitt arbeid og tar alle kunder 100% på alvor og gir alt jeg kan på alle timer, jeg forventer derfor det samme av deg og av den grunn ønsker jeg å arbeide med mennesker som er motivert og virkelig ønsker og oppnå noe. Uansett om du er mosjonist eller toppidrettsutøver forventes det at du gjør en hederlig-innsats samt følger eventuelle retningslinjer jeg gir deg underveis - dette er ikke retningslinjer som vil oppta hele hverdagen din. Om alt det over nevnte ligger til grunne har vi gode forutsetninger for ett godt og fruktbart samarbeid. 

Jeg jobber med alle uansett om du er mosjonist, nybegynner eller toppidrettsutøver. Jeg jobber hovedsakelig med idrettsutøvere, rehabilitering etter langvarig skade/sykdom samt det å komme seg tilbake til idretten/hverdagen etter en skade eller operasjon. Jeg trener også mange mosjonister i alle aldersgrupper.  

Innen idrett og toppidrett har jeg jobbet & jobber med: taekwondo, friidrett, MMA, bryting, Amerikansk fotball, rugby, OCR, fotball, cricket, fitness og tennis. 

Slik arbeider jeg:

Som personlig trener jeg ekstremt opptatt av å skreddersy og lage et opplegg som passer deg, din kropp og din hverdag best mulig. Dette gjøres ved en grundig anamnese samt ukentlig rapporter fra deg som kunde. Vår kontinuerlig dialog underveis gjør det mulig for meg å tilrettelegge treningen utifra søvn, opplevd stress og andre gjøremål som påvirker deg i hverdagen. 

Jeg er nøye i mitt arbeid og er opptatt av at du skal lære så mye som mulig underveis, derfor har jeg stort fokus på å lære deg gode løfte teknikker underveis. Hva god teknikk utgjør bestemmes i stor grad av din målsetting med øvelsene, skader, strukturer med mer. Jeg tar alt i betraktning og lærer deg om optimal teknikk for å få maksimalt ut av øvelsen med ovennevnte faktorer i bakhode. I ett samarbeid med meg vil du lære masse om hvordan kropp, hode og trening henger sammen og hvordan dette må tas i betraktning for å få maksimale resultater fra treningen din. Jeg gir deg råd og retttinglinjer for hvordan du kan nå målene dine på en rask, effektiv, trygg og bærekraftig måte. Treningsprogrammene du får av meg er i aller høyeste grad tilpasset deg og dine behov - det legges utrolig mye tid i dette. Dette uavhengig om du benytter deg av PT-timer eller nettcoaching. 

 

 

Interessert i ett samarbeid, kontakt meg for å se hva vi kan få til sammen. 

 

bottom of page