top of page

Referanser

Kim er en dyktig PT som er flink til å motivere, og god til å kommunisere. Jeg er døv og svaksynt og bruker tegnspråktolk på PT-timene med Kim, det fungerte veldig fint! Han har mye kompetanse spesielt i forhold til balanse, styrke og individuell tilpasning og jeg anbefaler ham fordi han kan tilrettelegge etter dine behov. Han er en morsom type og veldig positiv! Tusen takk for godt samarbeid!

Anette - PT-kunde.
Døv og svaksynt

Kan absolutt anbefales! Kim er en super dyktig PT med høy kompetanse både teknisk og når det gjelder å se hver enkelts behov og ferdigheter. Vi føler at han virkelig ønsker å hjelpe sine kunder til å nå sine mål!
Merete og jeg har vært kunder i flere måneder, og har merket stor forskjell fra vi startet til nå. Vi skal fortsette, og ser frem til hver gang vi skal trene med Kim.
Vi er meget fornøyd!!!

Jason & Merethe - PT-kunder, DUO.
Taekwondoutøvere.

Dette er absolutt å anbefale for alle sammen, det denne mannen ikke har lært seg angående trening, kommer han til å finne ut om det er det riktige for deg.
Kim er en utrolig engasjert, dyktig, nøye PT som ønsker å være der å støtte kundene sine.

Jeg personlig har tidligere prøvd både den ene og andre dietten, treningsmåten og andre PTer, det endte den gang med at jeg betalte over 8000,- KR for et par timer med teknikk og en suppeoppskrift som jeg like gjerne kunne funnet på nettet, jeg hadde nærmest gitt opp og få hjelp med vektnedgangen min og ønsket bare å kunne få hjelp og et tupp i ræva for å komme igang med treningen.
Etter at jeg ble far til en herlig gutt følte jeg at nå må jeg få dette til, ikke bare for meg, men for denna pjokken som kaller meg pappa.....
Jeg hadde slitt så lenge at jeg vurdert å ta skrittet om å søke etter en gastrisk bypass da jeg ifølge legen fylte alle kravene og vel så det, men fikk da høre om PT Kim Andre Nordli, jeg sendte han en mail og var helt ærlig og fikk et helt ærlig svar tilbake og vet dere hva, jeg angrer IKKE et eneste sekund på at jeg gav denne mannen en sjanse, i løpet av november hadde jeg gått ned 5 kg, gjennom julen hadde jeg juleferie, men med hjemmelekse og for meg å holde vekta gjennom jula var et mirakel for meg.
hittil i år har jeg lært så utrolig mye om veien min og om meg selv treningsmessig og dette er takket være PT Kim Andre Nordli. 
Jeg er så fornøyd med denne mannen at jeg gladelig reiser 2 ganger i uka fra Eidsvoll og ned til OPC for å trene med denne FANTASTISK dyktige treneren, jeg gleder meg til veien videre og til å vise han resultatet etter at jeg har trent alene en stund.

Mitt mål er/var få igang vektnedgang, lære meg hvordan jeg kunne trene alene.
Jeg har ALDRI følt at jeg blir loppet for penger, noe jeg følte tidligere.....

Denne PTen er helt sjef, han stiller opp og er ABSOLUTT til å anbefale for alle og enhver.

Tommy - PT-kunde.
Taekwondoutøver

Kim er en PT andre trenere kunne brukt til hjelp og inspirasjon, etter å ha trent med Kim så merker du godt hvilket herlig menneske han er og at han faktisk bryr seg. Alltid villig til å lytte til innspill og spørsmål og har alltid en god forklaring på hvorfor og hvordan ting fungerer som de gjør, anbefales på det sterkeste å prøve han som din trener om du vil oppdage hvor morsomt trening kan være

Marius - PT-kunde.
Personlig trener og gym eier

Kim er kunnskapsrik og profesjonell, ser behov og potensial. Lyttende, easygoing, lager spennende treningsprogrammer med stor variasjon i øvelser og metoder.

Jeg ble sterkere og lærte masse nytt i samarbeidet mitt med Kim.

Silje - PT-kunde.
Hverdagshelt

Jag rekommenderar absolut Kim andre till andra som behöver en trygg, stabil och kunskapsrik människa att starta/fortsätta sin träning med. Jag har haft skador fram och tillbaka genom mitt träningsliv. Har tränat konstant sen jag kunde gå men det är efter jag började träna med Kim som jag känner min kropp bättre. Får en sån kontakt att jag jublar på gymmet varje gång för det är en känsla jag aldrig fått tidigare. Jag har honom som min pt för att få hjälp med min nuvarande livsstil som är OCR race. Det är en kombination mellan löpning, styrka, koordination och koncentration. Kim hjälper mig verkligen genom den typ av träning men det är inte allt. Han bryr sig verkligen om människor, inte bara det de gör hos honom på sina timmar utan allt runt omkring också. Det är inte bara att ta på sig träningskläder och ett par skor, allt runt omkring måste synka för att resultaten ska komma. Därför säger jag att han är en otroligt trygg och stabil människa som man får den hjälp man ber om. 

På grund av Kim Andre tror jag mer på mig själv att jag klarar mycket mer än jag någonsin gjort tidigare. Det sitter i huvudet. Med rätt hjälp kan man lättare finna de orden som gör att du fortsätter.

Camilla - PT-kunde.
Toppidrettutøver - OCR

Jeg begynte med Kim Andre p.g.a jeg vant et par PT-timer hos ham på OPC.
Kim Andre min favoritt og skjeggete PT.!! Du er en veldig dyktig PT, du hørte hva jeg sa når jeg begynte å bruke dine PT tjenester og tok hensyn på mine gamle skader og hva jeg ønsket.

Fra første stund du har vært engasjert, støttende, alltid i godt humor og har masse kunnskap, ikke bare i styrke men også i cardio, kondisjon osv… du har ikke vært bare en PT til meg men også jeg kan si at jeg føler deg som en venn.
Jeg gledet meg stort hver gang jeg hadde time med deg. Du er veldig dyktig og med mye kunnskap til å være så ung og ikke minst veldig profesjonell og snill/streng, ting som jeg liker mye av deg.

Du har hjulpet meg med å bli sterkere og med å finpusse mine teknikker som var/er én av de viktigste punktene for meg også. Du gjorde det veldig enkelt for meg til å forstå forklaringen av teknikker av noen øvelser og du presset meg alltid til å være flinkere til å fullføre sterk hver eneste slitsomme øvelser ( To the limit! ) og det føltes så fantastisk etterpå!!!! ;)
Tusen takk for dine PT tjenester, Kim og håper å se deg igjen snart om ikke så lenge. :)
Jeg anbefaler sterkt Kim Andre som PT uavhengig av hvilke måler du har!!!

Eve - PT-kunde
Hverdagshelt

Spent og en smule skeptisk dukket jeg opp for min aller første PT-time, etter anbefaling fra min bedre halvdel som også jobber som PT.Målet var å finne tilbake til treningsgleden og motivasjonen jeg hadde tidligere, i form av gode teknikker for riktig og effektiv trening som gir gode resultater og fremgang.

 

Kim er lett å være med, komforten kom raskt og gode presise forklaringer gav fort gode løsninger for riktige teknikker. Øvelser jeg har sett på som vanskelige og dermed resultatløse gav plutselig mening og liv til tidligere ukjente muskler!

 

Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle betale for å trene med de øvelsene jeg ikke liker, og samtidig ha det mer gøy og givende enn på lange tider!!

 

Kim er kunnskapsrik, og instruerer på en måte som når godt frem. Han fant de små viktige justeringene som skal til for at øvelsene blir effektive øvelser som gir resultater.

 

Tiden flyr i godt selskap, og timen gikk fort. Tilbake sitter jeg med økt motivasjon og kjenner på en glede over resultatet fra min første PT-time. Venter i spenning på å motta mitt treningsprogram fra deg Kim, til tross for at jeg bor i Kristiansund ser jeg frem til neste time med gode instruksjoner og nye øvelser!

 

Takk for en god start på min vei tilbake!

Thomas - PT- og Nettcoaching kunde.
Hverdagshelt

Jeg begynte å trene med Kim for å utvikle meg som utøver innenfor amerikansk fotball. Kim har fra første stund vært engasjert og støttende. Noe av det jeg har satt mest pris på ved å trene med han, er at han er genuint interessert i yrket sitt. Han innehar mye kunnskap på mange områder og dét han ikke vet er han ydmyk nok til å si ifra om. Selv dette er ikke noe problem da han innhenter den kunnskapen som trengs fra andre profesjoner eller leser seg opp på temaet.
 

Kim har vært en god trener både når det gjelder den fysiske og psykiske biten rundt treningen. Jeg har lenge slitt med motivasjon og glede rundt trening. Sammen har vi kommet frem til et opplegg som gir meg lyst til å trene, samt har gitt meg god fremgang. Kim innehar kunnskaper om mange forskjellige treningsformer, slik at vi har trent styrke, sprintteknikk, reaksjon, hurtighet og spenst. I tillegg har jeg fått treningsprogrammer jeg kan følge hjemme, samt rehabiliteringstrening for skader jeg har.
 

Noe jeg har satt veldig pris på med Kim som trener er at han er veldig serviceminded og alltid stiller opp med mye godt humør og positivitet. Han er opptatt av å se mine behov slik at jeg når målene mine på en trygg og sikker måte. Jeg har lært masse og fått finpusset teknikken min slik at jeg føler meg trygg på at jeg kan jobbe meg frem til videre mål på egenhånd.
 

Jeg kan absolutt anbefale Kim som PT uavhengig av målsetningen din er. Her får man det man betaler for og det lille ekstra i tillegg! Takk for et meget godt samarbeid. :)

Pia - PT-kunde.
Idrettsutøver - Amerikans fotball

Kim Andre er en trener som har alle egenskaper som trengs. Han vet mye om jobben sin og ser på den seriøst. Han viser at hans kunder er viktig for ham og han gir hele seg når han hjelper. Han er både seriøs, morsom og kommunikativ trener. Han lager en interessant og morsom treningsprogram, så det er morsomt å trene.
Han er også veldig flink til å prøve ut forskjellige øvelser for å sjekke hva som passer best for deg for å få best mulig resultater i framtiden

Liveta- PT-kunde.
Idrettsutøver - Taekwondo

Jeg har vært hos Kim i snart et år og vil anbefale han på det sterkeste til alle. Jeg sliter med kroniske smerter og da er det veldig betryggende å ha en trener som er så utrolig kunnskapsrik og engasjert.

 

Kim setter seg inn i hver enkeltes behov og tilpasser treningen på den beste måte.

Alle skulle hatt en "Kim"!

Brita- PT- og nettcoachingkunde
Hverdagshelt med kroniske smerter.

Kim er en ekstremt dyktig og ydmyk personlig trener, det kan hende at du blir litt skremt ved første øyeblikk på grunn av skjegget! Men om du ser bak skjegget, kan du se en snill, ung, ivrig og ekstremt kunnskapsrik trener!

 

Kim bruker god tid på kundene sine, han setter seg inn i hvert enkelt sine behov og ønsker, for deretter å sette en solid plan tilpasset hvert detalj! I tillegg er han genuint opptatt av at kundene skal være fornøyde, som regel får du den lille ekstra servicen hos Kim, og litt mer!
 

Kim legger stort fokus på at kundene skal lære seg å bli selvstendig , derfor er han veldig nøye med teknikk, og ekstremt dyktig til å tilpasse øvelser/teknikk!

 

Én ting som jeg elsker med Kim Andre, er at han viser at han ikke kan alt! Som regel når du spør Kim om et spørsmål, relatert til trening eller helse, får du ett godt svar! Mén det er heller ikke alltid han har svaret på alt, men da svarer han "Jeg er ikke helt sikker, men jeg kan lese meg litt rundt temaet, og finne ett svar for deg?" DÉT er ikke mange personlige trenere som tørr å si, og det er veldig synd, da det fort kommer mye rare forklaringer der ute!

 

Ett av de mest positive egenskapene Kim har, sett fra mitt perspektiv: så er det at han er ekstremt ærlig rundt alt, dette er viktig for ett godt samarbeid!

 

Kort fortalt: Snill, flink, ydmyk, kunnskapsrik, serviceorientert og sist men ikke minst en fyr du kan stole på!

 

EDIT: Jeg kan trygt anbefale Kim om du er ute etter en god personlig trener og gode resultater!

Dag Kjetill - PT-kunde.
Personlig trener

PT Nordli er en fantastisk trener og person. Han hører på hva ønskene dine er med treningen og legger opp et bra program som er skreddersydd for deg. Jeg er meget fornøyd med PT Nordli og de resultatene vi har oppnådd sammen.

Andre- PT-kunde.
idrettsutøver - Rugby spiller

Jeg ble godt mottatt, han lyttet til min ønsker og jeg fikk mange gode tips. Jeg vil anbefale han på det sterkeste. Føler at jeg fikk veldig mye ut av de timene jeg hadde og at jeg fikk hjelp for å nå målet mitt.

Lena- PT-kunde.
Hverdagshelt.

Jeg var så heldig å vinne noen timer med Kim Andre, og resultatet var virkelig over all forventning. Ikke bare ser han "hele deg", men han er genuint interessert i din helse, dine ønsker, ditt mål og din progresjon. Han stiller mange spørsmål for å kartlegge underveis i treningen, og er opptatt av at trening skal tilpasses din kropps naturlige bevegelser og ditt nivå. Jeg har gjennom årene slitt mye med skader, samt smerter under og etter trening, men etter gode tips fra Kim Andre, så kan jeg idag i mye større grad gjennomføre smertefrie økter. Han har lært meg å høre på kroppen, den vet som oftest best!

Camilla - PT- & behandlingskunde.
Hverdagshelt

Jeg fikk kontakt med Kim Andre gjennom en Facebook konkurranse jeg var så heldig å vinne. Hele 5 PT timer! Når disse timene var brukt startet jeg opp med 3 mnd nettcoaching. Vi har til nå samarbeidet i 7 mnd og for noen måneder! Vekt belastningen i samtlige øvelser gikk over all forventning og mål som jeg hadde satt fremover i tid ble knust og måtte økes. Slikt er moro! At det bor mye kunnskap i Kim Andre er utvilsomt, sammen med engasjement, motivasjon og en tilstedeværelse som for meg er viktig, har dette samarbeidet vært veldig lærerikt og resultatene mine snakker for seg selv. Jeg har blitt sterkere og strammere i kroppen, tryggere og fått god teknikk i baseøvelsene og ikke minst vært skadefri hele perioden! Tett oppfølging med meget gode og varierte treningsprogrammer. Dette vil jeg anbefale på det sterkeste!
 

Gleder meg til å fortsette samarbeidet!
 

Hilsen Kari-Anne

Kari-Anne - PT- og nettcoachingkunde
Hverdagshelt

Ved et tilfeldig møte vant jeg en prøvetime hos PT Kim A. Nordli, og ble kjapt engasjert i denne typen trening. Ettersom jeg aldri før hadde drevet trening i studio, hadde jeg tilnærmet null teknisk mestring, og kjøpte derfor en treningspakke. Kim er svært kunnskapsrik, teknisk kompetent og viser stort engasjement i sin jobb. Han gjør treningen morsom, og pusher deg til å utfordre egne grenser. Han spør deg om dine mål, og legger opp et løp for at du skal ha den nødvendige progresjonen for å oppnå mestringsfølelse. 

 

I tillegg er han genuint opptatt av at du skal være fornøyd, og legger fokus på at du skal lære teknikk og bli selvstendig, uten å føle at du blir "loppet" for penger. Det blir du på ingen måte! Du får det du betaler for og så mye mer, så jeg vil absolutt anbefale PT Kim Nordli til alle!

Thor Vegard - PT-kunde.
Politistudent.

Jeg kontaktet Kim først og fremst for å få hjelp til tilrettelegging av trening grunnet noen smerter i kneet ved belastning, samt dårlig ankelmobilitet og balanse etter en leddbåndsskade. I utgangspunktet trente jeg for vektoppgang og økt styrke, men antok at jeg måtte legge dette på hylla en stund for å trene kjedelig rehab før jeg forsiktig kunne begynne med tyngre vekter igjen.  Omtrent fire måneder etter oppstart økte jeg personlig rekord med 15 kg i knebøy helt smertefri, og kunne sitte i skredderstilling for første gang på månedsvis. 

 

Omtrent to år senere er jeg fortsatt fast hos Kim to dager i uken, pluss at han setter opp øktene jeg trener alene. Rekordene i testøvelsene mine er slått flere ganger, og kroppsvekten har stabilisert seg der jeg ønsket. I og med at jeg har en litt kranglete kropp må øvelser stadig tilpasses, men løsningsorienterte Kim har oftest alternativene klare i forkant. Dette gir en viktig følelse av trygghet for min del. Han vet godt etter denne tiden akkurat hva og hvordan jeg liker å trene, og hvordan jeg best motiveres når jeg har en tung dag. Han er generelt skremmende flink til å si akkurat det jeg trenger å høre, samtidig som han tydelig deler gleden når ting går veien. Ingen samtaleemner er feil, og han beviser stadig at han virkelig lytter til det jeg sier. Kort sagt har han forstått hva "personlig" betyr, og jeg kan varmt anbefale å kontakte Kim om man har skader som vanskeliggjør trening, vil bli sterkere eller ønsker hjelp til å jobbe med teknikk. 

Guro - PT- og nettcoachingkunde
Hverdagshelt

Först o främst vill jag tacka dig för all jobbet du har lagt ner på mig under dessa 2 åren, de har varit en ära för mig att jobba med en så dedikerad person som Kim.

Vårat mål var att gå upp några kg i muskler och de fick vi till, från 67kg-75kg. Nu har jag flyttat utomlands för att fortsätta min satsning men jobbar gärna med Kim när jag är i Norge såklart och har sjansen.

Till slut vill jag lägga till att Kim inte bara är en bra fystränare/fysio utan också en väldigt bra människa och kompis som bryr sig väldigt mycket om en

Leyton 2.jpg

Leyton - PT- og nettcoachingkunde
Profesjonell tennisspiller

Jeg tok kontakt m Kim Andre i høst da jeg trengte hjelp til å finne motivasjon og litt ekstra tilpasning av treninga etter en oprasjon. 

Har blitt møtt med faglig trygghet og dyktighet, og aldri vært i tvil om treningen er tilpasset mitt behov, og blitt hørt i mine ønsker. Alltid raske tilpasninger og svar på mine spørsmål. 

Motivasjonen er tilbake og programmene jeg har hatt har begynt å få skikk på kroppen.

Fortsetter samarbeidet med han fremover mot nye mål,og anbefaler alle uansett treningsnivå å ta kontakt for hjelp til sine mål. 

Ann Merethe - Nettcoaching
Intensivsykepleier & Personlig trener.

Jeg kontaktet Kim først og fremst for å få hjelp til tilrettelegging av trening grunnet noen smerter i kneet ved belastning, samt dårlig ankelmobilitet og balanse etter en leddbåndsskade. I utgangspunktet trente jeg for vektoppgang og økt styrke, men antok at jeg måtte legge dette på hylla en stund for å trene kjedelig rehab før jeg forsiktig kunne begynne med tyngre vekter igjen.  Omtrent fire måneder etter oppstart økte jeg personlig rekord med 15 kg i knebøy helt smertefri, og kunne sitte i skredderstilling for første gang på månedsvis. 

 

Omtrent to år senere er jeg fortsatt fast hos Kim to dager i uken, pluss at han setter opp øktene jeg trener alene. Rekordene i testøvelsene mine er slått flere ganger, og kroppsvekten har stabilisert seg der jeg ønsket. I og med at jeg har en litt kranglete kropp må øvelser stadig tilpasses, men løsningsorienterte Kim har oftest alternativene klare i forkant. Dette gir en viktig følelse av trygghet for min del. Han vet godt etter denne tiden akkurat hva og hvordan jeg liker å trene, og hvordan jeg best motiveres når jeg har en tung dag. Han er generelt skremmende flink til å si akkurat det jeg trenger å høre, samtidig som han tydelig deler gleden når ting går veien. Ingen samtaleemner er feil, og han beviser stadig at han virkelig lytter til det jeg sier. Kort sagt har han forstått hva "personlig" betyr, og jeg kan varmt anbefale å kontakte Kim om man har skader som vanskeliggjør trening, vil bli sterkere eller ønsker hjelp til å jobbe med teknikk. 

Eva- PT-kunde.
Personlig trener

Kenth Are - Nettcoaching
IFBB Athlete

Anbefaler Kim på det sterkeste! Bedre PT skal du lete lenge etter.

bottom of page